SUUNNITTELUPALVELU

Suunnittelupalvelu

Mikkelin Värin sisustussuunnittelijat ovat apunasi kaikissa kotisi projekteissa.

Olitpa rakentamassa omakotitaloa tai remontoimassa wc-tiloja, ota yhteys suunnittelijaan ja sovitaan tapaamisaika myymälään tai kohteeseen!

 

Mitä sinun sisustusunelmaasi kuuluu?

Ennen projektin aloitusta on hyvä miettiä tavoiteltavaa tunnelmaa ja toivottua värimaailmaa. On hyvä myös huomioida tilan mahdolliset ongelmakohdat sekä käyttötarkoitus. Mitä sinun sisustusunelmaasi erityisesti kuuluu?

Näin suunnittelijamme saa koottua tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Jotta saat juuri sinulle parhaan suunnitelman, toivomme että mietit etukäteen, mitä olet valmis sijoittamaan projektiin. Ensimmäisellä tapaamisella suunnittelija kartoittaa toiveesi ja tarpeesi sekä projektin aikataulun. Tarvittaessa suunnittelija voi myös suositella urakoitsijaa yhteistyökumppaneidensa joukosta. Tapaamisen aikana voidaan myös tutustua materiaaleihin ja esimerkiksi kalusteiden mekanismeihin.

Ensimmäisen tapaamisen päätteeksi sovitaan aika suunnitelman esittelyyn ja läpikäymiseen. Tältä pohjalta suunnittelija lähtee tekemään sisustusunelmistasi totta.

3D-mallinnuksella tilasta tehdään toimiva

Suunnittelija kokoaa yhteensopivat värit ja materiaalit sekä tekee tilasta toimivan 3D-mallinnuksen avulla. Suunnittelijamme voivat miettiä puolestasi myös valaistusta sekä yksityiskohtia niin halutessasi. Saat suunnitelman pohjalta myös kustannusarvion.

Suunnittelija esittelee suunnitelman ja siinä käytetyt materiaalit ja värit myymälässä. Yhdessä mietitään mahdolliset muutokset suunnitelmaan.
Hyväksytyn suunnitelman pohjalta suunnittelija tekee tilaukset ja aikatauluttaa toimitukset.

Suunnittelijalta saat huonekohtaiset materiaaliluettelot, sekä selkeät pohjakuvat ja seinäprojektiot, jotka helpottavat myös urakoitsijan työtä.
Projektin sujuvuuden takaa suunnittelijan ja urakoitsijan yhteistyö – myös ongelmatilanteissa.

Varaa suunnittelupalvelu

soittamalla 0207 851 660 tai laittamalla sähköpostiviestiä info@mikkelinvari.fi,
voit myös jättää yhteydenottopyynnön sivuston yhteydenottolomakkeella.

Tehdään sisustusunelmistasi totta!

UNELMA.
SUUNNITELMA.
TOTEUTUS.