SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT –
ELÄMÄSI KOTIA VARTEN

Stirpen säilytysjärjestelmät mahdollistavat rajattoman määrän erilaisia yhdistelmiä ja ne voidaan toteuttaa lukemattomin eri tavoin. Säilytyskokonaisuuden malli ja koko riippuvat kuitenkin käytettävissä olevan tilan muodosta ja koosta.

Materiaali rungoissa ja hyllyissä ovat 18 mm tai 28 mm paksua melamiinia, maalattua MDF:ää tai tammiviilua – lisäksi kaikkia materiaaleja voidaan yhdistää keskenään.
Kiskojen, äänettömästi sulkeutuvien laatikoiden, korien ja tankojen avulla tila saadaan aina mahdollisimman tehokkaasti käyttöön. Kokonaisuus viimeistellään liukuovilla, taiteovilla tai taso-ovilla, jotka toimivat myös näyttävinä sisustuselementteinä.

Suunnittelijamme tekevät yksilöllisen
suunnitelman tilan sekä toiveidesi mukaan.

Varaa veloitukseton suunnitteluaika!

Liukuovet

Liukuovet ovat erinomaisia tilansäästäjiä, jotka toimivat niin vaatekaappien ovina kuin tilanjakajinakin. Ne voivat olla kapeita, leveitä, matalia, korkeita, yläkantoisia, kiskoilla kulkevia tai jopa muodostaa sulkeutuessaan yhtenäisen, tasaisen pinnan. Yläkantoiset ovet eivät vaadi lattiaan asennettavia kiskoja. Kaikki liukuovet voidaan varustaa soft-close toiminnolla äänettömän käytön varmistamiseksi.

Taiteovikomerot

Taiteovet valmistetaan kahdesta, saranoilla yhteen liitetystä puoliskosta ja ne taittuvat avautuessaan kahtia. Taiteovien ansiosta kaappitila on koko leveydeltään käytettävissä.

Taso-ovikomerot

Taso-ovijärjestelmän ovipari muodostaa sulkeutuessaan yhtenäisen ja tasaisen pinnan. Toisin kuin perinteiset liukuovet, jotka asennetaan erillisille kiskoille, taso-ovet avautuvat ulos ja sivulle sekä sulkeutuvat yhtenäiseksi pinnaksi. Lopputulos on elegantti ja siisti.

Space-Marker säilytysjärjestelmä

Spacemaker-säilytysjärjestelmä perustuu seinään kiinnitettäviin kantokiskoihin. Spacemaker on hyvin joustava järjestelmä ja helppo asentaa. Kantokiskot ja vaatetangot ovat teleskooppimallia ja niitä ei tarvitse sahata asennuspaikalla. Spacemaker-säilytysjärjestelmää löytyy valkoisena ja hopean värisenä.

VINKKI!
Viimeistele lopputulos liukuovilla!