REFERENSSIKOHTEET

Sisustussuunnittelu talviasuttavaan
vapaa-ajan asuntoon

Asiakkaamme Susanna ja Saku etsivät syksyllä 2020 uudiskohteeseensa sisustussuunnitteluapua Mikkelin seudulta. Toiveena oli kalustaa alkusyksystä 2021 valmistuva vapaa-ajan asunto talviasuttavaan kuntoon niin, että kohteesta voisi nauttia vuodenajasta riippumatta. Asiakkaamme kertovat, että erityisesti Värisilmän maineen ja mainonnan kautta he tulivat vakuuttuneeksi siitä, että meiltä saisi saman katon alta asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua rakenteilla olevan kohteen kalustamiseen. Susanna ja Saku päättivätkin kääntyä sisustussuunnittelijoidemme puoleen, sillä Mikkelin Väri oli heille jo entuudestaan tuttu ja siten tuntui turvalliselta kumppanivalinnalta.

Mitä teimme?

Susannalla ja Sakulla oli selkeä visio kohteen tunnelmasta: he halusivat tumman, tunnelmallisen ja aikaa kestävän vapaa-ajan asunnon. Jo valmiin selkeän vision toteuttamiseksi tarvitaan usein ammattilaisapua erityisesti materiaalivalinnoissa sekä tilakohtaisten ratkaisujen suunnittelemisessa – ammattisuunnittelijan antama tuki, neuvot ja uudet raikkaat ideat saavatkin usein jo olemassa olevan vision heräämään henkiin.
Materiaalien osalta asiakkaamme kriteereinä olivat kestävyys, laadukkuus sekä yksinkertaisuus, mutta kuitenkin muutaman uniikin yksityiskohtaisuuden kera. Siispä asiakkaamme toiveiden pohjalta lähdimme suunnittelemaan kalustusta ja juuri heille parhaiten istuvia ratkaisuja, jotta kokonaisuus näyttäisi mutta myös palvelisi parhaiten juuri heidän tarpeitaan ja toiveitaan.

Suunnittelimme yhteistuumin Susannan ja Sakun kanssa kauniin keittiökokonaisuuden, joka heijastelee upeasti visioitua tunnelmaa. Valikoimastamme löytyivät mieluisat kalusteet myös WC- ja kylpyhuonetiloihin sekä suunnittelimme toimivan säilytyskomeroratkaisun makuuhuoneeseen. Yhteistyökumppanimme Noblessan kautta toimitimme kohteeseen keittiön ja WC-kalusteet, kun taas Casagrande valikoitui kylpyhuonekalusteiden toimittajaksi. Lisäksi vapaa-ajan asuntoon valikoitui laajasta laatta- ja lattiavalikoimastamme vinyylilattia yhdessä kylpyhuoneen laattojen kanssa.

Tämänkaltaisissa laajoissa sisustus- ja remontointiratkaisuissa on tärkeää noudattaa sovittua aikataulua ja budjettia, jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia turhasta – me huolehdimme, että yhdessä sovituissa raameissa pysytään. Susanna ja Saku listaavatkin, että heille tarjottiin mitä pyydettiin: neuvottelut asiantuntijamme kanssa sujuivat hyvin ja ammattitaitoisesti, aikataulussa pysyttiin suunnitellusti ja budjetissa pitäydyttiin visusti.

”Suunnittelijamme toimi ammattitaitoisesti ja saimme erittäin hyvää sekä henkilökohtaista palvelua. Asiointi suunnittelijan kanssa oli helppoa ja rentoa, sillä olimme samalla aaltopituudella koko prosessin ajan.”

 

Ajattoman kaunis lopputulos

Vapaa-ajan asunnon keittiö, WC, kylpyhuone ja makuuhuone saivat upean ilmeen toimittamillamme kalusteilla, laatoilla ja lattialla. Tummuus, tunnelmallisuus ja ajaton yksinkertaisuus saatiin yhdistymään juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti tarkan suunnitelman, monipuolisen tuotevalikoiman ja laadukkaiden materiaalien ansiosta. Susanna ja Saku kertovat olevansa erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, sillä kokonaisuus toimii ja näyttää juuri sellaiselta kuin he olivat toivoneetkin. Lisäksi he mainitsevat olevansa erityisen tyytyväisiä suunnittelemaamme Noblessa-keittiöön:

”Keittiö on erittäin onnistunut kokonaisuus, toiminnallisesti sekä ulkonäöllisesti. Kaikki tehdyt valinnat tuottavat joka kerta asuntoon astuessa ilon tunteen, emme tekisi mitään toisin.

Tyytyväiset asiakkaamme toteavatkin suosittelevansa lämpimästi monipuolisia palveluitamme kaikille ja kertovat, että he aikovat itsekin hyödyntää uudelleen palveluitamme tulevaisuudessa. Susanna ja Saku lähettävät terveiset kaikille muillekin sisustajille sekä kodin kunnostuksesta haaveileville:

”On hyvä suunnitella huolellisesti ja hyvissä ajoin tarvittavat kokonaisuudet yhdessä ammattitaitoisen suunnittelijan kanssa, silloin ei tule suuria yllätyksiä. Tällöin myös suunnitteluvaiheen työkuvat ovat hyvin yhteneväisiä lopputuloksen kanssa.

Me Mikkelin Värillä autamme sinua kaikkiin kodin sisustamiseen ja remontoimiseen liittyvissä kysymyksissä! Yhdessä ammattitaitoisten suunnittelijoidemme sekä laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla mahdollistamme kaiken kokoisiin ja näköisiin kohteisiin yksilöllisiä, kestäviä ja laadukkaita sisustus- ja remonttiratkaisuja.

Olisitko sinä seuraava
tyytyväinen asiakkaamme?

Lue lisää monipuolisista palveluistamme ja laitetaan yhdessä kotisi kuntoon!