NOBLESSA-LAATUKEITTIÖT – MUKANA UNELMAKEITTIÖSI TOTEUTTAMISESSA

Toteutetaan yhdessä unelmiesi keittiö, oli se sitten pieni tai suuri, moderni tai maalaishenkinen, klassinen tai futuristinen. Käytännöllisyys, ergonomisuus ja laadukkuus on aina taattu – markkinoiden laajimman malliston avulla teemme unelmistasi totta! Meiltä saat myös keittiöasennukset ja joustavat rahoitusratkaisut unelmakeittiösi toteuttamiseksi.

Varaa ilmainen suunnitteluaika

 

Laadukas Noblessa

Noblessa on saksalainen keittiövalmistaja, joka on Euroopan johtava keittiökokonaisuuksien tuottaja ja toimittaja.

Noblessan valikoimaan kuuluu monipuolisesti erilaisia sävyjä, yksityiskohtia ja tekniikoita, jotta jokaiselle uudesta keittiöstä tai keittiöremontista haaveilevalle löytyisi yksilöllisiä tarpeita ja toiveita vastaavia ratkaisuja. Korkea laatu on yksi Noblessan tärkeimmistä arvoista, joka näkyy materiaalien kestävyydessä ja lukuisista keittiövalmistajalle myönnetyistä ympäristö- ja laatusertifikaateista.

Tutustu lisää Noblessa-keittiöihin osoitteessa www.noblessakeittiot.fi

Täydellinen resepti Noblessa-
unelmakeittiösi rakentamiseen:

  • taattua kestävyyttä
  • testattua laadukkuutta
  • käytännöllisiä ratkaisuja
  • kauniita kokonaisuuksia
  • monimuotoista ergonomisuutta

*Lisää harmonisuutta, värikkyyttä, tunnelmallisuutta tai räväkkyyttä oman maun mukaan.

Ole yhteydessä Mikkelin Värin asiantuntijoihin!
Me suunnittelemme ja kokoamme sinulle unelmiesi keittiöpaketin yhdessä kalustetoimittajamme kanssa – jotta pienetkin elämänmakuiset hetket keittiössäsi tuntuisivat erityisiltä.

Keittiöremontin rahoitus

Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on iso hanke, joka ymmärrettävästi vaatii erilaisia resursseja. Kuitenkin keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joka kannattaa aina, sillä se ei ainoastaan kasvata kotisi arvoa, vaan vaikuttaa myös merkittävästi yleiseen viihtyvyyteen. Eihän sitä turhaan sanota, että keittiö on kodin sydän – siksi haluamme, että saat kerralla juuri sellaisen keittiön, josta olet unelmoinutkin.

Tarjoamme uuden keittiön rahoitukseen joustavaa OP-rahoitusta, joka kattaa kaikki Noblessalta tilatut tuotteet, kuten kalusteet, kodinkoneet ja asennustyöt. Saat kokonaislaskun juuri sinulle sopivissa erissä, jotta voit nauttia uudesta keittiöstäsi huoletta. Tutustu Noblessan OP-rahoitukseen tarkemmin osoitteessa www.noblessakeittiot.fi/rahoitus ja hae ennakkopäätös.

Keittiön asennuspalvelut

Noblessa-asentajiemme avulla voit turvallisesti luottaa keittiösi asennuksen ammattilaisten käsiin. Me tarjoamme yhdessä Noblessan kanssa asiantuntevaa asennuspalvelua niin pienempiin kuin suurempiinkin keittiökokonaisuuksiin. Muistathan myös, että tilatessasi asennustyön meiltä, voit hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä!

Vakiovarusteena laadukkaat ja yhteensopivat kodinkoneet!

Keittiökalusteiden ja kodinkoneiden saumaton yhteensopivuus on erityisen tärkeää, sillä kumpikaan ei yksinään muodosta toimivaa kokonaisuutta. Noblessa-kalusteiden rungot mitoitetaan kodinkoneille sopiviksi, huomioon ottaen jokaisen kodinkoneen yksilölliset mitat ja tilavaatimukset: esimerkiksi uuni tarvitsee ympärilleen lämpösuojan ja liesitaso kosteussuojan.

Noblessan keittiöpakettiin kuuluvat kaikki tärkeimmät komponentit: kalusteet, kodinkoneet, työtasot, altaat ja valot. Näin ollen keittiöpaketilla on kaksi selkeää ja myös kustannuksia säästävää etua: tuotteet sopivat saumattomasti yhteen ja ne toimitetaan yhdessä.

Noblessan omien tehdasmerkkien – Progress, Junker ja Leonard – lisäksi valikoimiin kuuluvat AEG, Airforce, Bosch, Bora, Elica, Faber, Festivo, Miele ja Siemens.

Miksi valita Noblessa-keittiö?

Noblessa ei tarjoa vain parasta hinta-laatusuhdetta, monipuolista valikoimaa ja testattuja komponentteja, vaan heidän kauttaan kalustetoimitukset tulevat varmasti ja nopeasti.

Noblessan keittiöratkaisut tarjoavat meille mahdollisuuden suunnitella kauniita, toimivia ja yksilöllisiä keittiökokonaisuuksia aina asiakkaamme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Monimuotoiset ergonomiset ratkaisut, henkilökohtaiset mitoitukset ja laaja materiaalivalikoima mahdollistaa haastavimpienkin keittiökokonaisuuksien suunnittelun tilaan kuin tilaan.

Voit lukea lisää asiakastarinoistamme asiakkaamme kokemuksia Noblessa-keittiöstä ja Mikkelin Värin kokonaisvaltaisista kodin remontti- ja sisustussuunnittelun palveluista!

Varaa ilmainen suunnitteluaika

Tehdään sinulle yksilöllinen keittiösuunnitelma! Muistathan myös hyödyntää verotuksessa vähennyskelpoista asennuspalveluamme.