LATTIA –
ELÄMÄSI KOTIA VARTEN

Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista – siksi meille on tärkeää löytää juuri sinun tarpeisiisi sopiva lattiaratkaisu, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Tarjoamme asiantuntemuksella valittuja, toimivia, kauniita ja laadukkaita lattiatuotteita.

Puulattiat – ripaus ylellisyyttä
Puu on lattiamateriaalina turvallinen ja ekologinen. Aito puulattia luo kodikkaan tunnelman ja tuntuu jalan alla pehmeältä ja lämpimältä. Lisäksi aito puulattia on aina yksilöllinen, sillä ei ole kahta samanlaista.

Kovapuulattiat – kestävämpi ja lujempi, tuntumasta tinkimättä

Kun puun pintakerrosta puristetaan korkeassa lämpötilassa ja kovetetaan luonnollisista ainesosista koostuvan keramiikkapuukomposiittipulverin avulla, on lopputuloksena kovetettu puulattia. Erinomaisten kestävyysominaisuuksien lisäksi kovetetun puulattian eläminen on vähäistä, joten kovapuulla saadaan tehtyä uniikkia ja näyttävää pintaa suuriinkin huonetiloihin, ilman häiritseviä liikuntasaumoja lattian keskellä.

Värisilmä Innofloor

 

Parketti

Parkettilattia on tyylikäs, kestävä ja ekologinen vaihtoehto, joka tuo ripauksen ylellisyyttä kaikenlaisiin tiloihin.

Värisilmä parketit

Triofloor parketit

Timberwise parketit

Vinyylilattiat – helppohoitoisuutta arvostavalle

Suositut vinyylilattiat ovat erittäin kestäviä ja näppärien taittoponttien ansiosta helppo asentaa. Täysin kosteussuojatut vinyylilankut tuntuvat lämpimältä jalan alla ja sopivat erinomaisesti tiloihin, joihin halutaan helppohoitoinen lattia.

Värisilmä vinyylilattiat

Orient-occident

Triofloor

Gerflor

TEKSTIILIMATOT – MIELLYTTÄVÄ
JA PEHMEÄ JALAN ALLA

Kokolattiamatot

Hyvien akustisten ominaisuuksien lisäksi, matolla on suotuisa vaikutus sisäilmaan, sillä rakenteeltaan kolmiulotteinen tekstiilipinta sitoo ilmassa leijuvaa pölyä, ja sen voi poistaa tehokkaalla imurilla. Nykyiset materiaalit ovat korkealaatuisia eivätkä sisällä allergisoivia aineosia. Oikea hoito ja oikeat hoitomenetelmät takaavat, että matto pysyy kunnossa ja näyttää hyvältä päivittäisessä käytössä. Mikäli et halua mattoja kokolattiapinnalle, voidaan ääntä vaimentavat ja pehmeät lattiaratkaisut toteuttaa myös suurempina irtomattoina.

Travico

Käytävä- ja kuramatot

Toimivilla mattoratkaisuilla voidaan pidentää lattiapintojen ikää ja hallita kenkien mukana kantautuvan lian leviämistä asuintiloihin. Kanttauspalvelumme valmistaa rullakäytävämatoista matot mittojen mukaan. Rullaleveydet ovat pääsääntöisesti 80 cm ja 100 cm. Rullakuramatot voidaan leikata sopivan kokoisiksi ilman kanttauksia. Leveys 100 cm.

Muita valikoimastamme löytyviä lattiapäällysteitä:

Laminaatti, puukomposiitti, keraamiset laatat, sementtikuitu, linoleum, korkki