ARTIC-KAIHTIMET

Artic-kaihtimet – aurinkosuojaratkaisut räätälöidysti
kaikkiin kohteisiin yhdeltä luukulta

Tällä hetkellä uudisrakentamisessa suositaan suuria ikkunoita, jotka yleensä antavat maisemaan päin. Suuret ikkunat päästävät sisään kuitenkin merkittävästi niin valoa kuin auringon lämpöäkin – kesäisin sisälämpötila nousee helposti tukahduttaviin lukemiin. Tehokkaalla aurinkosuojauksella lämpötilan nousua voidaan kuitenkin estää helposti ja energiatehokkaasti.

Energiatehokasta asumista ja näkösuojaa

Energiatehokkaaseen rakentamiseen ja asumiseen kuuluu aurinkosuojauksen suunnittelu jo ennen rakennusvaiheen aloittamista. Aurinkosuojaus on energiaa kuluttamaton jäähdytysratkaisu verrattuna esimerkiksi erilaisiin jäähdytyslaitteisiin, jotka eivät hellekeleillä pysty viilentämään sisätiloja tarpeeksi ja lämpötilat saattavat nousta läkähdyttäviksi. Aurinkosuojauksella säästetään myös huonekaluja, joiden pinta voi kärsiä merkittävästi jo parissa vuodessa jatkuvassa paahteessa.

Yleensä ulos asennettava aurinkosuojaratkaisu on tehokkain, kun lämpö pysäytetään jo ikkunan ulkopuolella. Monesti paras aurinko- ja näkösuojaratkaisu saadaan kuitenkin sisä- ja ulkopuolen aurinkosuojia yhdistelemällä. Aurinkosuojauksen lisäksi tarjolla on myös erilaisia näkösuojaverhoja, parvekeverhoja ja hyönteispuitteita.

Toimiva aurinkosuojaratkaisu räätälöitynä

Auringon lämpökuorman säätelyyn on tarjolla monenlaisia ratkaisuja. Mikkelin Väri jälleenmyy Artic-kaihtimen aurinkosuojaratkaisuja, jotka voidaan räätälöidä niin kodin, toimiston kuin vapaa-ajanasunnonkin tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat rullaverhot, markiisit, pystylamellit, puusälekaihtimet, pliseet sekä verhokiskot. Toimivan aurinkosuojaratkaisun tilaaminen netistä on haastavaa ja sen vuoksi se kannattaakin tehdä mittatilaustyönä.

Artic-kaihtimen toimitusvarmuus ja
-nopeus omaa luokkaansa

Mikkelin Väri ja Artic-kaihdin ovat tehneet yhteistyötä jo yli 15 vuotta. Artic-kaihdin on kotimainen perheyritys, jonka laatu ja toimitusvarmuus sekä -nopeus ovat omaa luokkaansa verrattuna ulkomaisiin kilpailijoihin. Paikallisen toimijan valitseminen on monesti myös kokonaiskustannuksiltaan edullisempi. Mikkelin Väri kautta saat myös mittauspalvelun, asennuksen, huollon sekä varaosat – yhdeltä luukulta.

Lue lisää Artic-kaihtimista

TUTUSTU ASENNUSPALVELUUMME

Jari Eerikäinen

Ota yhteyttä!

Jari Eerikäinen
Artic-kaihdin tuotteet, ammattikunta- ja myymälämyynti, maali- ja sävyasiantuntija
041 456 1003
jari.eerikainen@mikkelinvari.fi

Tai jätä yhteydenottopyyntö alla!